DSC 0671 cropped

Welkom bij SV Zijderveld (SVZ)

Yessss!! We mogen weer!!

Vanuit de gemeente Vijfheerenlanden is er groen licht gegeven om de jeugdtrainingen tot en met 18 jaar weer op te starten. Omdat dit alleen geldt voor de buiten sporten zijn wij met elkaar ‘om de tafel’ gegaan in een online vergadering om te brainstormen over de mogelijkheden voor onze vereniging.

En het is gelukt!
Vanaf maandag 11 mei gaan wij weer les geven.
Dit zal wel in aangepaste vorm zijn en op buitenlocaties maar dat mag de pret niet drukken.
Er zijn speciale protocollen waar wij, maar ook u als ouders/verzorgers en de kinderen zelf zich aan moeten houden.
Lees deze aandachtig door en bespreek deze met uw kind(eren).
Als wij met elkaar zorgvuldig de regels in acht nemen dan kunnen we op een verantwoorde wijze toch weer lekker met elkaar bewegen.

In de bijlagen een overzicht van de trainingen, locaties en protocollen.

Indien er vragen zijn kunnen jullie contact opnemen met onze coronacoördinator:
Jacqueline de With
06 36408318

Ben je (nog) geen lid maar wil je toch graag mee doen? Dat kan! Maar graag wel vooraf even contact met Jacqueline de With zodat zij de betreffende leiding hiervan op de hoogte kan brengen. (zonder opgave vooraf is deelname niet mogelijk)

klik HIER voor de aanvullende maatregelen van SVZ

klik HIER voor het rooster en de locaties

klik HIER voor spelregels voor de sporter

klik HIER voor de spelregels voor de ouders

klik HIER voor de spelregels voor trainers/begeleiders

Maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus

Naar aanleiding van de maatregelen die getroffen zijn ter bestrijding van het COVID-19 virus en de richtlijnen van het RIVM hebben wij als bestuur besloten dat er in ieder geval tot en met de meivakantie helaas geen trainingen zullen zijn.

Mochten er tussentijds ontwikkelingen zijn dan zullen wij u hierover uiteraard informeren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SVZ

Even voorstellen; de vertrouwenspersoon van SVZ: Marita van Loon

Hoi, ik ben Marita van Loon. Ik ben werkzaam als orthopedagoog in het voortgezet onderwijs en woon in Schoonrewoerd. Al van jongs af aan ben ik lid van SVZ. Vroeger heb ik geturnd en nu ga ik met veel plezier naar de zumba en de volleybal. Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier kan sporten en zich thuis kan voelen bij SVZ. Dat betekent dat we met elkaar binnen de vereniging er alles aan moeten doen om zaken zoals treiteren en pesten, agressie en geweld, discriminatie, (seksuele) intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen zoveel als mogelijk moeten voorkomen. Het fijnst zou zijn als je een ander meteen op ongewenst gedrag kan aanspreken, maar dat is niet altijd even makkelijk. In zulke gevallen is het goed om bij een persoon terecht te kunnen, die niets doorvertelt en die een geheimhoudingsplicht heeft. Voor SVZ ben ik aangesteld als vertrouwenspersoon. Bel of mail me dus gerust wanneer je ergens mee zit of vragen hebt, dan proberen we samen tot een oplossing te komen. Telefoonnummer: 0610645551 e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijd zaterdag 7 maart

2020 03 07

Vandaag mochten 6 van onze meiden aantreden in Amersfoort voor wedstrijden. De meiden hebben keurig geturnd! 2 medailles behaald en ook mooie persoonlijke overwinningen.
Bij de jeugd werd Fleur 2e, Linsey 4e en Lisa 6e in een veld van 13 turnsters.
Bij de junioren werd Noëlle 8e, Lieke 11e en Tanja 12e in een veld van 22 turnsters.
We zijn trots😁

In- en uitschrijven

Helaas is het enige tijd niet mogelijk geweest om via onze website in- of uit te schrijven. Gelukkig werkt alles weer goed. Heb je hierdoor nog niet kunnen in- of uitschrijven dan verzoeken wij je vriendelijk om dit nog een keer te proberen zodat wij alle gegevens correct kunnen verwerken. Onze excuses.

Nieuwe trainingspakken en rugtassen

2019 11 26 1 2019 11 26 2

Wat zullen de selectiemeiden en leiding van SVZ spetterend tevoorschijn komen op de turnwedstrijden. De vereniging heeft nieuwe pakken gekocht en de meiden hebben een rugzak gesponsord gekregen door loonbedrijf van Dijk uit Zijderveld.

2019 11 26 3

Logo DeVries fysiotherapie web